Infra Care

Een korte ondertitel in een paar woorden
 

Bent u verantwoordelijk voor de uptime in uw organisatie?
Wilt u de garantie dat uw systemen 24/7 draaien?
Wilt u geen ongeplande downtime?

Dan heeft u Infra Care nodig voor optimaal onderhoud.

U denkt dat u in control bent

 

Met een onderhoudscontract denkt u al snel dat u in control bent. Helaas is niet iedere engineer vertrouwd met de samenhang van alle installaties in uw datacenter. Een vergissing schuilt in een klein hoekje.

Wanneer hij bijvoorbeeld een koelunit uitzet tijdens het onderhoud, kan de temperatuur snel oplopen en daardoor kunnen de serversystemen uitschakelen. Of hij zet zonder overleg de UPS in bypass. Wanneer net op dat moment de netspanning uitvalt, komt er een kettingreactie op gang. De computers vallen uit, wat schade oplevert. Bovendien draaien alle programma’s dan ineens niet meer. Daardoor komt uw hele bedrijfsvoering stil te liggen. Om nog maar te zwijgen van verdwenen gegevens.

Wij weten hoe al uw systemen samenwerken. Met onze Infra Care bent u helemaal in control.

24/7 garantie

Optimaliseren bedrijfs continuïteit door systemen dicht bij de operatie. Grote hoeveelheden data hoeven niet heen en weer naar het externe DataCenter.
W

UPTIME

Minder afhankelijk van de verbinding met de buitenwereldMaximaal zelf in charge qua beveiliging, implementatie, opschalen en management.

Voorspelbaar

Daar waar mogelijk gebruik maken van public of privat clouddiensten. Kosten voor het gebruik en probleemloos operationeel houden van het eigen DataCenter die volledig voorspelbaar zijn.


Kent u alle risico’s?

Een juiste inschatting van alle risico’s is cruciaal voor de uptime van uw systeem.
Zoveel details – informeert uw installateur u voldoende? Want u moet er wel verantwoording voor afleggen.

“Ik weet alles van de applicaties en de servertechnologie. Maar ik twijfelde of onze huisinstallateur voor de technische installaties wel overal zicht op had. Toen ik ITbases had ingeschakeld, bleek die twijfel terecht. Nu ben ik echt in control”

Robert

IT-manager, van een groot schoonmaakbedrijf

Bel ons nu en ga het gesprek aan

Wilt u vrijblijvend kennismaken en weten wat we voor u kunnen doen? We leggen u graag in een persoonlijk gesprek uit hoe we in uw specifieke situatie kunnen bijdragen aan 24/7 uptime.

Bel ons nu.

+31 85 210 71 61

Wilt u nog meer zekerheid? Kies dan voor een compleet pakket met Infra Management, Infra Measurement en Infra Monitoring.