Gratis Quickscan


Draait jouw On-Premise/Hybride/Edge

serverruimte of in-house datacenter
optimaal? Of sta je op het punt te
investeren in een nieuwe oplossing?

Wij scannen jouw locatie en voorzien
je van gratis tips én advies op het
gebied van beveiliging, beschikbaarheid,
performance en optimaal gebruik van ruimtes.

 

100% OPLOSSING
80% van elke server room is standaard, wij leveren die standaard oplossing en komen samen met jou tot de perfecte custom oplossing. Hierdoor zijn wij snel, volledig en super voordelig.

Serverruimtes ingericht

%

Gemiddelde uptime van klanten in de afgelopen 7 jaar

Werkplekken die we 24/7 beschikbaar houden

uw grootste UITDAGINGEN OPLOSSEN

Intern of extern?

Staan uw IT systemen in uw eigen serverruimte? Of staat u op het punt om alles naar een commercieel datacenter te verhuizen? Misschien wel een combinatie van beide of wilt u nieuwe technieken implementeren zoals IoT of Artificial Intelligence?

Wat uw plannen ook zijn wij helpen u graag bij het creëren van om een betrouwbare en toekomstbestendige omgeving. Een omgeving waarin uw IT systemen perfect functioneren. En waar beschikbaarheid centraal staat.

PLUG & PLAY serverruimte

Een modulaire serverruimte bouwen voor een variabele behoefte? U wilt in een handomdraai hardware, racks of vermogen kunnen toevoegen? Zonder dat de dagelijkse operatie daar onder lijdt?.

> Direct naar onze oplossing

Koel installatie vervanging

Ervaart u problemen met de koelinstallatie? Nemen de kosten van het onderhoud substantieel toe?
Misschien het moment om serieus aan vervanging te denken.

> Check onze aanpak

Onderhoud en beheer

Bent u in control? Wordt het onderhoud efficiënt uitgevoerd? Komen alarmmeldingen wel binnen?

> Infra Care iets voor u?

Edge datacenter

Ervaart u overbelasting van het netwerk? Hoe lang is uw data onderweg naar het datacenter?

Data verantwoord verwerken bij de bron?

Werkt uw UPS nog steeds perfect?

Hoe vaak per jaar test u het systeem? Wat is de huidige belasting eigenlijk? En wanneer moet u de batterij laten vervangen of groot onderhoud doen?

Weten hoe wij dit aanpakken?

cloud verhuis service

Verhuist u binnenkort naar een commercieel datacenter? Wat moet ik dan niet vergeten?

> De 9 checks die niet mogen ontbreken

Of het nu gaat om nieuwbouw, herinrichting of onderhoud van de serverruimte of het datacenter, wij hebben de oplossing!

Draait jouw On-Premise / Hybrid of Edge datacenter wel optimaal? Of staat u op het punt te investeren in een nieuwe oplossing? Wij scannen uw locatie.

Én voorzien u van tips en advies op het gebied van beschikbaarheid, beveiliging, performance en optimaal gebruik van de omgeving.

Vraag uw gratis quickscan aan

U wilt een eigen datacenter ontwikkelen. Maar waar moet het datacenter ontwerp aan voldoen? Hoe zorg ik ervoor dat het datacenter ook in de toekomst voldoet aan de eisen die de organisatie eraan stelt?

En welke investering moet ik doen om het datacenter te ontwikkelen en 24/7 up te houden?

Lees meer…

Wist u dat 80% van elke server ruimte standaard is?
Wij leveren die standaard oplossing en komen samen met u tot de perfecte custom oplossing. Hierdoor zijn we volledig, snel en super voordelig.

Of het nu gaat om een aanpassing, nieuwbouw of het onderhoud en beheer van de serverruimte, wij hebben de oplossing!

Lees meer…

Nieuwe valuta zoals de bitcoin stellen totaal afwijkende eisen aan uw datacenter. De servertechnologie van cryptocurrency is anders dan het systeem dat u kent.

Huidige datacenters zijn eigenlijk ongeschikt.

Lees meer…

We maken het wel mee dat er wel een beveiliging op de temperatuur van de serverruimte zit, maar dat die niet juist is ingesteld. Of dat er wel een alarm melding wordt verstuurd, maar dat het niet bij de juiste persoon terecht komt.

En dan moet het voor diegene ook nog duidelijk zijn wat hij moet doen.

Lees meer…

Wilt u energie besparen in uw datacenter? Kijk dan eens naar de koeling van uw serverruimte. U kunt het energieverbruik van uw datacenter tot wel 30% verlagen!

Wanneer de koude ingaande en warme uitgaande luchtstromen met elkaar vermengen, ontstaat er een enorm energieverlies en bovendien een verlaagde capaciteit van uw koel installatie.

Lees meer…

Voor uw klantenbinding en verkoop bent u steeds meer afhankelijk van IT. IT is niet meer ondersteunend, maar het is de sleutel geworden van het verkoopproces in detailhandel en retail. Uw kassasysteem, uw audiovisuele schermen in de winkel, de wifi die u uw klanten aanbiedt, de verkoopassistent applicaties, uw webshop en uw registratiesystemen om uw klanten actief te benaderen; alles is IT.

Daar wilt u dus op kunnen vertrouwen.

Lees meer…

Welke componenten maken deel uit van uw infrastructuur? En wat weet u van deze componenten? Ieder jaar moeten de componenten & installaties worden onderhouden om de up-time te garanderen. Hoe check ik of het onderhoud heeft plaatsgevonden? Én op termijn moeten componenten worden vervangen.

Maar wat moet ik hiervoor reserveren?

Lees binnenkort meer…

Bel ons nu en ga het gesprek aan

Wilt u vrijblijvend kennismaken en weten wat we voor u kunnen doen? We leggen u graag in een persoonlijk gesprek uit hoe we in uw specifieke situatie kunnen bijdragen aan 24/7 uptime.

Bel ons nu.

+31 85 210 71 61

Ri4Power system based on Rittal’s VX25 enclosure

Ri4Power system based on Rittal’s VX25 enclosure

At this years Hannover trade fair (Hannover Messe), Rittal is unveiling its new Ri4Power, based on the new VX25 enclosure. This delivers even greater efficiency for panel builders and switchgear manufacturers for electrical power distribution in industrial...

Lees meer