Aanvraag checklist

Wij hebben een aantal checklists voor u samengesteld. Onderaan deze pagina kunt u op de link klikken van uw keuze. Dan verschijnt de checklist direct op uw beeldscherm en kunt u van start gaan met het lezen van de vragen en het selecteren van de meerkeuze antwoorden. Maar nu eerst een korte toelichting op de checklist.

Waarvoor gebruikt u de checklist?

U staat op het punt te investeren. In een nieuwe serverruimte oplossing of onderhoud & beheer van de omgeving. Goed moment om stil te staan bij het maken van de juiste keuze. De configuratie die u samenstelt bepaalt o.a. het gebruiksgemak, de up-time, de mogelijkheid om de configuratie later uit te kunnen breiden, de mogelijkheid om subsidie aan te vragen, de initiële investering en de kosten op de langere termijn.

Wat mag u ervan verwachten?

De keuze antwoorden op de vragen hebben wij alvast voor u geselecteerd. Welke keuze u ook maakt het leidt altijd tot een werkend geheel in het geval van een nieuwe oplossing of bijvoorbeeld tot het ideale onderhoud & beheer pakket voor uw omgeving. Heeft u alle selecties gemaakt dan is uw configuratie compleet en afgerond. Dan weet u waaruit uw opstelling of dienstenpakket bestaat. Én kunt u naar de volgende stap. De aanschaf en implementatie ervan.

Niet alle vragen kunnen beantwoorden?

Heeft u niet alle vragen kunnen beantwoorden of heeft u aanvullende vragen? Laat het ons weten. Dan helpen wij u om de configuratie compleet te maken. We hebben altijd een passende oplossing.

Of u stuurt ons uw ingevulde checklist zodat ons support team uw configuratie kan controleren. Deze optie verschijnt als laatste vraag op uw checklist.

Naar de checklist

 

Binnenkort beschikbaar

  • Onderhoud & Beheer pakket samenstellen?
  • Immersion Edge of Hybrid Datacenter configureren?
  • Een nieuw Decentraal UPS systeem configureren?
  • Een nieuw Centraal UPS systeem configureren?

 

Uw checklist zit er niet bij?

Is de checklist waar u naar op zoek bent nog niet beschikbaar? Neem contact op met ons support team. Zij helpen u graag om u te assisteren bij het samenstellen van uw configuratie.

Wat onze klanten over ons zeggen:

{

“We wilden in onze bestaande live serverruimte een nieuwe omgeving bouwen, ze gaven ons het vertrouwen dat dit een haalbaar en verantwoord scenario was. Op alle belangrijke momenten was hun projectleider aanwezig.”

Micha – ICT Manager Shoeby