Serverruimte voor proces en maak industrie

Fabriek - Industrie - Productiebedrijf
Brainstormen over uw specifieke situatie?

Uw situatie

Serverruimte voor uw bedrijf

Wanneer iedere milliseconde telt om de aansturing in uw productiebedrijf te waarborgen, moet het tijdsverlies voor datatransport zo klein mogelijk zijn.

Gebruikt u veel data of misschien zelfs big data in uw fabriek? Naarmate de afstand tussen uw productieomgeving en de serverruimte groter is, kost het meer tijd om die data te transporteren. Bovendien kunt u het netwerk overbelasten. Bijvoorbeeld wanneer uw toepassing data verwerkt op een server in de cloud.

Daarnaast is het noodzakelijk dat uw data veilig is; data vormt steeds meer de kern van uw productiebedrijf. En u wilt uw serverruimte goed in de gaten kunnen houden. Zonder dat u voortdurend de fabriek moet verlaten.

+

Snel datatransport

De serverruimte staat in uw fabriek; u kunt snel veel data transporteren.

~

Goede beveiliging

Met de serverruimte binnen uw bedrijf houdt u er altijd oog op.

Monitoring

U krijgt een notificatie van alle belangrijke afwijkingen.

CSRack

Als iedere milliseconde telt

Om geen milliseconde te verliezen, wilt u de data verwerken in een serverruimte die in de fabriek staat. Maar wat is de invloed van stof en vloeistoffen voor uw apparatuur? Bestaat er het risico van brand? En hoe zorgt u ervoor dat de apparatuur net zo veilig is als in een groot datacenter?

 

Voor uw industrie is het essentieel dat de processen ongestoord blijven werken én 24/7 up blijven. Uw productieproces is afhankelijk van snel vervoer van data. Daarom wilt u uw serverruimte op locatie.

Data uit de productiemachine over korte afstand transporteren naar de server en daar ter plekke – naast of nabij de machine – verwerken noemen we Edge computing. Dit in tegenstelling tot het verwerken van de data in de cloud. Waarbij de afstand veel groter is en de server bijvoorbeeld in het externe datacenter staat.

Wij zien Edge computing als een waardevolle aanvulling op cloud computing.

 

  • Met een serverruimte in uw fabriek of productieruimte voorkomt u nodeloze vertraging en overbelasting van het netwerk.
  • De data verlaat uw locatie niet, zodat de beveiliging ervan gemakkelijker is.
  • U wordt eenvoudig op de hoogte gehouden van alle belangrijke afwijkingen.

Het Compact Server Rack

Maximale bescherming tegen stof, beveiligd tegen net uitval, intern gekoeld, branddetectie en op afstand te monitoren en uit te lezen.

Serverruimte inrichten

Het Compact Server Rack

ITbases heeft speciaal voor de industrie, uw fabriek of uw productiebedrijf het Compact Server Rack (CSRack) ontwikkeld. Een geconditioneerd 19″rack waarin u uw actieve apparatuur kunt onderbrengen, zodat het tijdverlies voor datatransport minimaal is. Hiermee kunt u edge computing combineren met cloud computing voor een optimale oplossing.

  • Het systeem garandeert 24/7 spanning, ook bij netuitval.
  • Juist voor de industrie heeft de serverruimte een volledig gesloten 19″behuizing die stof en vloeistoffen weert.
  • Het rack is voorzien van een UPS die voortdurend de netspanning conditioneert en bij netuitval vanuit de batterij ononderbroken en probleemloos spanning blijft leveren.
  • Wordt er warmte ontwikkeld, dan rusten wij het rack uit met een compact airconditioning systeem.
  • Zelfs branddetectie en web-based monitoring kunnen bij het rack behoren.

 

 

Het CSRack is een kant-en-klare oplossing die we in no time op locatie kunnen implementeren. Met het CSRack blijven uw systemen up en al uw applicaties non-stop beschikbaar. Door het CSRack te combineren met Infra Care nemen wij bovendien het onderhoud en beheer uit handen en borgen we de werking van de opstelling als geheel.

 

Wat onze klanten over ons zeggen:

{

“We wilden een standaard serverruimte” “Hun inbreng gaf ons veel meer inzicht” “Nu hebben we een uiterst beveiligde en betrouwbare Edge omgeving”. 

Patrick – IT Manager Rensa