On-Premise serverruimte

Uw eigen serverruimte in-house
Ervaren hoe eenvoudig de implementatie is?

Technologische ontwikkelingen

Uw eigen on-premise serverruimte

Zijn al uw applicaties verkrijgbaar in de cloud? Kunt u al uw data verantwoord op onbekende serversystemen buiten de deur laten draaien? Of heeft u toch liever een eigen on-premise serverruimte?

Veel applicaties en data leveren in de cloud een onacceptabel risico voor uw onderneming, uw bedrijfsvoering en uw gebruikers.

Eigen beheer

Dat betekent dat u een oplossing zoekt waarbij u de applicaties laat draaien op uw eigen serversystemen in een on-premise serverruimte, waarover u zelf het beheer heeft. Alleen waar dat mogelijk en zinvol is, neemt u dan diensten af uit de cloud.

Een eigen on-premise serverruimte kan meebewegen met uw behoefte. U kunt en wilt vandaag niet alle keuzes maken voor de toekomst; hoeveel stroom u nodig heeft om nieuwe generaties hardware te huisvesten en hoeveel rack posities of koeling u daar precies voor nodig heeft. Uitgangspunt blijft een uiterst betrouwbaar, schaalbaar en kostenefficiënt datacenter. On-premise.

Betrouwbaar

Uw eigen serverruimte staat on-premise; op uw locatie.

1

Schaalbaar

Een modulair datacenter groeit mee met uw behoefte.

/

Kostenefficiënt

U betaalt alleen wat u nodig heeft.

De oplossing

De Compact Server Room

De on-premise serverruimte met voldoende flexibiliteit geeft u de garantie dat u bent voorbereid op de toekomst. Het levert geen beperkingen op voor uw bedrijfsvoering en stelt u in staat om snel en adequaat te anticiperen op een veranderende vraag.

Wij hebben speciaal voor uw situatie het plug & play datacenter ontwikkeld. De kant-en-klare, modulaire en betrouwbare oplossing, gebaseerd op hypermoderne en energie efficiënte technologie.

De Compact Server Room (CSRoom)

 • Uw eigen serverruimte binnen de muren van uw kantoor.
 • Vanuit uw serversystemen benadert u eventueel cloud diensten.
 • 4 tot 20 racks om apparatuur veilig in onder te brengen.
 • Ingebouwde redundante UPS, stroom- en koelvoorziening.
 • Te beveiligen met branddetectie en monitoring.
 • Schaalbaar zodat u live racks en power kunt toevoegen.

Meer over de Compact Server Room

De Compact Server Room

Het modulaire en betrouwbare on-premise datacenter geeft u de garantie dat u bent voorbereid op de toekomst.

CSRoom

De Compact Server Room

Speciaal voor uw situatie ontwikkelden wij de Compact Server Room (CSRoom). Wij kunnen een modulair datacenter bouwen voor een variabele behoefte tegen minimale kosten. Een betrouwbare en schaalbare serverruimte oplossing, die u kunt aanpassen en voortdurend kunt afstemmen op wat u belangrijk vindt. Zonder impact op uw dagelijkse operatie.

U start met de basisconfiguratie waarmee we de serverruimte inrichten en breidt deze uit wanneer u dat wilt. De configuratie van een modulair datacenter is eenvoudig uit te breiden met racks, koeling of UPS systeem. Uw initiële investering is laag doordat u alleen investeert in wat u werkelijk nodig heeft. Daardoor zijn uw operationele kosten voor energieverbruik en onderhoud ook laag.

 • U kunt uptime in de live omgeving vergroten met redundantie.
 • 95% van de technische componenten zijn overzichtelijk in uw 19″ racks ingebouwd; geen losse componenten meer in de ruimte of aan de wand.
 • U heeft met onze Compact Server Room een extreem kleine ecologische footprint.
 • De Compact Server Room kunt u als abonnement afnemen.
 • Op termijn kunt u de CSRoom makkelijk door ons laten verhuizen.

Basisconfiguraties

Wij hebben alvast een aantal basisconfiguraties samengesteld voor u. Zit uw ideale configuratie er niet bij? Wij configureren dan samen uw nieuwe serverruimte. Alle configuraties zijn mogelijk, zonder beperking.

Wat onze klanten over ons zeggen:

{

“We werden uitgedaagd & verrast door een uiterst schaalbaar ontwerp” “We waren overtuigd van de aanpak en persoonlijke betrokkenheid”.

Edwin – ICT Manager G-star RAW