Serverruimte onderhoud

Optimaal preventief & correctief onderhoud met Infra Care
Benieuwd naar uw optimale onderhoudspakket?Download uw checklist

Infra Care

U denkt dat u in control bent.

Met een onderhoudscontract denkt u al snel dat u in control bent. Helaas is niet iedere engineer vertrouwd met de samenhang van alle installaties in uw datacenter.

Een vergissing schuilt in een klein hoekje. Wanneer hij bijvoorbeeld een koelunit uitzet tijdens het onderhoud, kan de temperatuur snel oplopen en daardoor kunnen de serversystemen uitschakelen. Of hij zet zonder overleg de UPS in bypass. Wanneer net op dat moment de netspanning uitvalt, komt er een kettingreactie op gang. De computers vallen uit, wat schade oplevert. Bovendien draaien alle programma’s dan ineens niet meer. Daardoor komt uw hele bedrijfsvoering stil te liggen. Om nog maar te zwijgen van verdwenen gegevens.

Wij weten hoe al uw systemen samenwerken. Met onze Infra Care blijft u helemaal in control.

OPTIMAAL SERVICEPAKKET

Samen bepalen we welk onderhoud het beste bij u past.

SYSTEMEN 24/7 OPERATIONEEL

We helpen u snel & adequaat. Ook s’avonds & s’nachts!

Beheersbare kosten

We voorkomen onnodige kosten door kritisch en efficiënt te zijn. 

Infra Care

Optimaal onderhoud.

Een juiste inschatting van alle risico’s is cruciaal voor de uptime van uw systeem. Zoveel details. Informeert uw onderhoudspartij u voldoende? Want u moet er wel verantwoording voor afleggen.

Met Infra Care heeft u het meest optimale servicepakket. U bent verzekert van maximale uptime.

Infra Care

Wat doen wij?

Wij maken vooraf een inschatting van het type onderhoud en de impact ervan op uw systemen en bedrijfsvoering. Samen selecteren we de meest ideale onderhoudsvorm voor u. Waar nodig begeleiden we het onderhoud ter plekke; we controleren elke handeling van de monteur. Als ons geoefende oog iets opvalt, laten we het meteen weten. We vertellen u precies wat we doen en waarom.

Wij denken mee, we zijn betrokken en we doen niet anders. Wij zetten alles in het werk om uw werk zo makkelijk mogelijk te maken. Uw systemen zijn veilig bij ons.

 

Infra Care

Waar kunt u uit kiezen?

We stellen het onderhoudspakket zo samen dat uw eisen en wensen volledig zijn afgedekt. 

Een preventief of correctief onderhoudspakket
Jaarlijks onderhoud aan de belangrijke installaties waaronder; koeling, UPS, brandmeld en blussing, NSA, monitoring en elektrotechnische verdeler. Wij archiveren alle onderhoudsrapporten zodat de historie bewaart blijft.

Service tijdens werkuren of 24/7
Serviceverlening gedurende kantooruren of liever na werktijd of in het weekend?

Altijd – 24/7 – telefonisch support en indien nodig snel ter plaatse.
Meld u een storing dan staan wij u direct te woord. Ook na werktijd en in het weekend. We herleiden samen het type storing. In veel gevallen is het niet noodzakelijk om direct ter plaatse te gaan. Toch een engineer on-site? Dan zijn we er binnen 4 of 8 uur. Langere responstijd is natuurlijk ook mogelijk.

Planning
Wij zorgen voor de planning van de onderhoudswerkzaamheden. Wij brengen u tijdig op de hoogte op welke dag en tijdstip u ons kan verwachten.

Begeleiden wij de onderhoudsengineer of doet u dat zelf?
Stelt u het op prijs dat onze service manager aanwezig is bij het uitvoeren van het onderhoud? Dan doen we dat graag voor u. We kijken met hem mee en evalueren direct de log files en werkzaamheden.

Rapportage & Evaluatie
Wij kunnen u een jaarlijkse rapportage aanleveren. In de rapportage staat welk onderhoud er is uitgevoerd, of er bijzonderheden zijn en wat de lange termijn planning is. Én de kosten die hiermee samenhangen. Bijvoorbeeld het groot onderhoud eens in de 5 tot 7 jaar. Of de vervanging van filters of batterijen van het UPS systeem. Daarnaast geven we ongevraagd advies en maken u attent op eventuele aandachtspunten.

Budget
Voor ieder budget is er een goede dienstverlening. U mag van ons verwachten dat wij maximaal sturen op de kosten. Wij kennen uw systemen en installaties. Dat betekent dat wij ook kunnen beoordelen of de engineer direct naar u moet toekomen of dat het verantwoord is dat wij de volgende dag komen. Én of hij überhaupt moet komen of dat wij de storing telefonisch oplossen voor u.

Nog meer zekerheid?

Kies dan voor een combinatie van Infra Care & Infra Management.

Wat onze klanten over ons zeggen:

{

“Al jaren verzorgen ze het onderhoud van onze datacenters” “Ze staan 24/7 voor ons klaar” “Als we vragen hebben krijgen we snel en duidelijk antwoord” “Daar houden we van” “Fijn om op ze te kunnen vertrouwen”.

Robert – Team coördinator Asito