Serverruimte voor B 2 B & B 2 C

Detailhandel en Retailer
Brainstormen over de mogelijkheden?

Uw situatie

Serverruimte inrichten detailhandel en retail

Voor uw klantenbinding en verkoop bent u steeds meer afhankelijk van IT. IT is niet meer ondersteunend, maar het is de sleutel geworden van het verkoopproces in detailhandel en retail. Uw kassasysteem, uw audiovisuele schermen in de winkel, de wifi die u uw klanten aanbiedt, de verkoopassistent applicaties, uw webshop en uw registratiesystemen om uw klanten actief  te benaderen; alles is IT.

Daar wilt u dus ten allen tijde op kunnen vertrouwen en wilt u voortdurend over uw systemen kunnen beschikken. Daarom moeten ze in een veilige serverruimte staan. En u wilt er geen omkijken naar.

N

Veilig

Wij kunnen uw serverruimte inrichten, veilig voor brand, stof en vloeistof.

}

Beschikbaar

Voortdurende beschikbaarheid van uw systemen doordat ze in uw winkel staan.

Zorgeloos

Zorgeloze plaatsing, onderhoud en beheer als wij uw serverruimte inrichten.

CSRack

Hoe blijft uw IT beschikbaar?

Nu de verkoop helemaal om IT draait, is de beschikbaarheid ervan 24/7 noodzakelijk voor detailhandel en retail. Ook bij een korte storing van de netspanning. Dat betekent dat uw computerruimte voldoende gekoeld is, zodat die geen last heeft van oververhitting; onder de kassa is geen optie meer. U wilt uw server systemen beschermen tegen stof en vloeistoffen, ook al kunt u dat niet weren uit uw shop en warehouse. En u moet er niet aan denken dat er brand uitbreekt. U wilt dus een geconditioneerde serverruimte inrichten met airco en een noodstroomvoorziening.

De winkel blijft open

Daarnaast wilt u online inzicht in de conditie van uw serverruimte met web-based monitoring. U kunt de detailhandel niet sluiten voor de plaatsing van de systemen en u wilt zich geen zorgen hoeven maken over het onderhoud en beheer.

 

  • Compleet beveiligde serverruimte
  • Inzicht in de conditie van uw serverruimte
  • De winkel moet open blijven

HET Compact Server Rack

Een kant-en-klare oplossing die wij heel snel op locatie plaatsen, inrichten en instellen, terwijl de winkel gewoon open blijft.

Serverruimte inrichten

Het Compact Server Rack

Speciaal voor detailhandel en retail heeft ITbases het Compact Server Rack (CSRack) ontwikkeld. Een geconditioneerd 19 inch Rack waarin we de actieve apparatuur onderbrengen; een professionele en beheersbare omgeving. Het rack is voorzien van een UPS die voortdurend de netspanning conditioneert en bij netuitval met een batterij ononderbroken en probleemloos spanning blijft leveren.

Het CSRack zit in een volledig gesloten 19 inch-kast die stof en vloeistoffen weert. Mocht de apparatuur warmte ontwikkelen, dan bieden wij een compacte airconditioning. Ook branddetectie, storingsmeldingen en alerts kunt u online monitoren. Een kant-en-klare oplossing die wij heel snel op locatie plaatsen. Wij kunnen uw serverruimte inrichten en instellen, terwijl de winkel gewoon open blijft. Uw systemen blijven up en al uw applicaties zijn non-stop beschikbaar.

Onderhoud van uw serverruimte

Met het CSRack in combinatie met Infra Care verzorgen wij het onderhoud en beheer en borgen we de werking van alle systemen in uw serverruimte.

  • Altijd spanning
  • Meldingen en alerts
  • Onderhoud en beheer

Direct naar Compact Server Rack

Wat onze klanten over ons zeggen:

{

“In krap 4 maanden alle winkels in NL & BE voorzien van een nieuwe infra, hoe realistisch is dat?” “Het had veel weg van een militaire operatie” “Én de winkels bleven gewoon open voor onze klanten”

Kristijan – ICT Manager Carpetright