Alles over ITbases

Wie zijn wij?

Alles over ITbases

Wie zijn wij?

In ons team rust een professionele aanpak van uw computerruimte op een stevig fundament van een studie elektrotechniek met de toegevoegde waarde van jarenlange ervaring en permanente zelfstudie van de snel veranderende markt.

ITbases bundelt de kracht van Alex van der Linden en Arjan de Kooter. Wij troffen elkaar ruim tien jaar geleden. Alex had een leidinggevende rol bij Getronics (later K&H) waar Arjan opereerde als projectmanager en engineer. Samen bouwden we er aan de ontwikkeling van een nieuw businessunit.

Alex van der Linden

“De computerruimte vormt vaak het kloppend hart van een organisatie. Hoe alle techniek daar minutieus in elkaar haakt, fascineert mij telkens weer. Ik beleef oprecht plezier aan het bedenken van slimme, creatieve oplossingen om dat optimaal te laten werken. Zo heb ik door de jaren heen al veel organisaties geholpen. Voor mij staan de mensen daarin centraal: zowel de klant en zijn medewerkers, als mijn eigen collega’s. Zeker als ze net zo gepassioneerd zijn als ik bij het zoeken naar de beste aanpak, vinden we elkaar snel. Kracht bundelen is als op elkaars schouders staan en een hogere toren bouwen dan je in je eentje zou kunnen. Vertrouwen is daarin het sleutelwoord. Vanuit die gedachte is ITbases ontstaan.”

Arjan de Kooter

“Ik ben voor techniek geboren; mijn hart gaat er sneller van kloppen. Niets leuker dan de klant blij maken met oplossingen die precies bij zijn behoeften passen; techniek in dienst van de gebruiker. Ik vertaal techniek naar wat het moet doen en leg er eer in om de processen te perfectioneren. Ik houd van samenwerken en zoek liefst met een team naar mogelijkheden die organisaties echt verder brengen. Ik geloof in het concept van ITbases, omdat ik er al mijn kunde en ervaring volledig tot leven kan brengen op onze eigen manier met cocreatie: samen doelen stellen en bereiken.”

Respect, passie en de menselijke factor

Wij vervolgden gezamenlijk onze weg bij een andere system integrator, waar Alex als manager operations de bouw en beheer organisatie leidde, terwijl Arjan als senior engineer al zijn knowhow en skills inzette. ‘Wij willen veel meer betrokkenheid’, daar waren we van overtuigd, en zijn ITbases begonnen.

Wat ons bindt, is wederzijds respect voor elkaars kennis en kunde, onze passie voor techniek en een oog voor de menselijke factor in een hightech omgeving.

Schaalbare en toekomstvaste oplossingen

Vanuit onze achtergrond en ervaring kunnen wij garanderen dat alles wat wij ontwerpen ook goed uit te voeren is. Wij verkopen geen beloftes voor de toekomst, maar schaalbare en toekomstvaste oplossingen.

Voorsprong behouden bij nieuwe ontwikkelingen

Alles over ITbases

Nieuwste ontwikkelingen

Binnenkort gaat uw koelkast aan de supermarkt melden welke producten ze bij u moeten bezorgen en meldt uw container aan de vuilophaaldienst dat hij vol is en kan worden opgehaald. The Internet Of Things biedt eindeloos veel mogelijkheden. Wat betekent dat voor uw bedrijf?

Wij houden vakbladen, internet en onze klanten in de gaten. Wij volgen ontwikkelingen op de voet en vertalen ze op maat voor uw organisatie. Zodat u kunt bouwen op continuïteit, betrouwbaarheid en efficiency.

Cocreatie

Wij geloven in cocreatie van serverruimte tot werkplek; we hebben immers ook niet de wijsheid in pacht. Wij verbinden de praktijkervaring en inzichten van onze klanten aan die van ons en we delen onze kennis. U kent uw onderneming en weet wat u nodig heeft en wij kennen onze technologie. Dat willen we samenbrengen, want zonder uw inbreng kunnen wij onmogelijk een goede oplossing bedenken voor uw organisatie.

Product, mens en milieu

We werken met respect voor u, de producten, mens en milieu. Onze missie is om de menselijke factor terug te brengen in de zakelijke en snel veranderende wereld van ICT. Veelbelovende technologie krijgt meerwaarde door wat mensen ermee doen: uw medewerkers en die van ons. De I van ICT staat voor informeren; eerlijk, zonder verborgen agenda’s of onaangename verrassingen achteraf. De C van ICT staat voor communiceren in tweerichtingsverkeer: luisteren met aandacht. De T van ICT is de technologie, waarvan we de mogelijkheden kennen en omarmen, zonder ze heilig te verklaren.

 

Wat onze klanten over ons zeggen:

{

“We wilden in onze bestaande live serverruimte een nieuwe omgeving bouwen, ze gaven ons het vertrouwen dat dit een haalbaar en verantwoord scenario was. Op alle belangrijke momenten was hun projectleider aanwezig.”

Micha – ICT Manager Shoeby