Datacenter ontwikkelen & bouwen

Huren bij commercieel datacenter of een eigen serverruimte?
Brainstormen over uw toekomstplannen?

Uw situatie

Maximale grip op uw 24/7 dienstverlening

Uw applicaties en data betrouwbaar en continue beschikbaar: het lijkt alsof de cloud de oplossing is voor al uw klantvragen. Klanten kunnen vanaf de werkplek onbegrensd beschikken over uw applicaties en data en dat wordt alleen maar meer. Zeker in combinatie met ‘The Internet of Things’.

U maakt steeds meer gebruik van de mogelijkheden die het commerciële datacenter u biedt. Maar zijn die mogelijkheden nog wel toereikend? U heeft maar heel weinig invloed op het datacenter en de “inrichting” daarvan.

Maar een compleet on-premise serverruimte zelf ontwerpen en inrichten gaat u wellicht te ver. Toch wilt u continue aanpassingen kunnen doen als klanten het verlangen, de concurrentie voorblijven en de kosten veel beter in de grip houden.

Beschikbaar

Continue beschikbaarheid vanuit eigen serverruimte.

Betrouwbaar

Uw schaalbare serverruimte inrichten met 100% uptime garantie.

*

Bereikbaar

Real time en direct access tot de server systemen.

CSRoom

Best of both worlds

Voor de ICT dienstverlener

Wat is dan de beste oplossing voor uw serverpark? U wilt the best of both worlds. Wij bieden de zekerheid en de veiligheid van een eigen datacenter met optimaal gebruik van cloud diensten. Een hybride configuratie, bij uitstek geschikt voor ICT dienstverleners. Een onafhankelijke serverruimte met voorspelbare kosten.

Uw eigen serverruimte veilig en onafhankelijk; On-premise. U heeft daarmee een optimale bedrijfscontinuïteit doordat de systemen in uw serverruimte dicht bij de operatie staan. U bent volledig onafhankelijk van derden. U bent onafhankelijk voor:

 • De databeveiliging
 • Beschikbaarheid
 • Fysieke beveiliging
 • Opschaling
 • Data- en facility management

Voorspelbare kosten

Wij hebben alvast een aantal basisconfiguraties samengesteld voor u. Zit uw ideale configuratie er niet bij? Wij configureren dan samen uw nieuwe serverruimte. Alle configuraties zijn mogelijk, zonder beperking.

 

 • Continu beschikbaar
 • Onafhankelijk
 • Gemakkelijk implementeren en opschalen
 • Voorspelbare, maandelijkse kosten

DE Compact Server Room

Cloud diensten en klant systemen faciliteren vanuit uw eigen datacenter.

CSRoom

De Compact Server Room

IT bases heeft voor u de Compact Server Room ontwikkeld. Een serverruimte, speciaal voor de ICT Dienstverleners. De meest complete, schaalbare, betrouwbare en geïntegreerde serverruimte inrichting van dit moment. Geen grote investering, maar pay as you grow, inclusief onderhoud en beheer met Infra Care. Op uw eigen locatie, 24/7 beschikbaar en schaalbaar.

Modulair systeem

We gebruiken bouwstenen voor de serverruimte, zodat de implementatie op locatie zeer eenvoudig is. Onze technologie is state of the art met een uiterst groen karakter. Samen bepalen we hoeveel rackspace u nodig heeft. Op basis van ervaringscijfers stellen we vast wat de vereiste beschikbaarheid is. We passen de configuratie probleemloos aan wanneer uw gebruik in de toekomst mocht veranderen. Zonder downtime. Wij implementeren de CSR op locatie, onderhouden en beheren die. Een toekomstbestendige oplossing tegen voorspelbare kosten.

 • Implementatie op locatie
 • Groen en state of the art
 • Toekomstbestendig

 

Direct naar Compact Server Room

Wat onze klanten over ons zeggen:

{

”Praktijk mensen waar je de hele bouw van het datacenter op kon vertrouwen. Prachtig resultaat binnen de gestelde tijd zodat we direct nieuwe klanten konden implementeren.”

Jan – Site Manager Eurofiber