Datacenter Services

In korte tijd extra racks, netwerk connecties of cage realiseren?
Weten wanneer ons team beschikbaar is?

Datacenter Services

Nieuwe klanten willen snel up & running zijn

U krijgt steeds meer nieuwe klanten voor uw datacenter, omdat steeds meer bedrijven gebruik maken van de cloud. Daarvoor zijn er aanpassingen nodig in uw datacenter inrichting. IT bases heeft speciaal hiervoor de Datacenter Services.

Datacenter Services is een betaalbaar servicepakket om snel te kunnen anticiperen op de behoefte van uw klanten. Misschien moet u in hoog tempo racks bijplaatsen of een aantal ‘zware’ groepen aanleggen. Of u moet nieuwe data connecties maken inclusief goot voorzieningen. Of u moet een nieuwe cage realiseren zodat de klant zijn eigen afgesloten ruimte heeft.

1

Extra racks plaatsen

U wilt snel extra racks in een cage binnen de white space plaatsen.

Netwerk connecties

Uw klant wil snel betrouwbare connecties kunnen maken met uw providers.

Grote density in het rack

‘Zwaardere’ groepen naar het rack en extra koelcapaciteit om hot spots te voorkomen.

Datacenter Services

Items van onze Datacenter Services

Binnen ons Datacenter Services pakket werken wij met alle merken en maken dus gebruik van de standaard van uw datacenter. Het pakket van onze Datacenter Services kan bestaan uit:

  • 19″racks, Cube’s & Cages
  • Voeding & PDU
  • Netwerk bekabeling
  • Montage hardware
  • Monitoring & Beveiliging
  • Elektrische installatie
  • Koelcapaciteit
  • Noodstroomcapaciteit

19” Racks, Cube’s & Cages

Wij plaatsen 19”racks en cages. We monteren koudestraatoplossingen en rusten ze o.a. uit met schuifdeuren. Oók specials. En realiseren kabeldoorvoeringen voorzien van een Koldlok. Uiteraard leveren we blindpanelen om vrije HE’s af te dichten.

Voeding & PDU

We passen de voeding vanaf de verdeler naar het rack aan en zo nodig breiden we de verdeler uit. We monteren stekkerblokken van uw standaard. Desgewenst monteren we intelligente PDU’s en configureren die voor u.

Netwerk bekabeling

We passen de netwerkbekabeling aan en breiden die zo nodig uit. Waar mogelijk maken we gebruik van prefab-netwerkbekabeling. We brengen gootsystemen aan voor glas- of koperverbindingen. Ook brengen we intelligente patchpanelen aan.

Montage hardware

De Datacenter Services betekent dat we nieuwe hardware monteren, inclusief slidesystemen. We brengen de interconnectie of patchbekabeling aan. En we brengen rangeersystemen aan en rangeren de bekabeling voor u.

Monitoring & Beveiliging

Voor uw datacenter inrichting brengen we monitoring aan van zowel temperatuur, vochtigheid als lek detectie. Desgewenst gebruiken we daarvoor intelligente monitoringsystemen.

Elektrische installatie

De aanpassingen van uw datacenter vergen wellicht het bijplaatsen van een zaalverdeler of de uitbreiding ervan. Ook leggen we busbar systemen aan, plaatsen we aftakboxen en stekkerblokken. Bovendien kunnen we de verdeelinrichting voor de koeling en noodstroom aanpassen of uitbreiden.

Koelcapaciteit

Met de Datacenter Services plaatsen we DX en watergekoelde systemen of breiden die uit. We plaatsen bovendien roostertegels in de verhoogde vloer.

Noodstroom capaciteit

Om de noodstroomcapaciteit te vergroten passen we uw UPS-systemen aan door vermogen bij te plaatsen of de bestaande UPS systemen uit te breiden. Zo nodig vervangen we de batterijsystemen en plaatsen we een aggregaat.

Datacenter services

Een betaalbaar service pakket om snel te kunnen anticiperen op de behoeften van uw klanten.

Datacenter Services

Continuïteit van uw bedrijfsvoering

ITbases analyseert samen met u de klantvraag en stelt vast welke aanpassingen in uw datacenter noodzakelijk zijn. In overleg bepalen we de werkzaamheden en selecteren we de producten. Als de planning duidelijk is, gaan we direct aan de slag terwijl uw datacenter “up” is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de continuïteit van uw bedrijfsvoering tijdens de aanpassingen van uw datacenter.

Geen onnodige investeringen

Wij doen niet zonder meer wat u vraagt maar wij denken mee en dragen alternatieven aan op basis van onze kennis en ervaring. Daardoor doet u geen onnodige investeringen.

Wat onze klanten over ons zeggen:

{

“Ze dachten met ons mee” “Bedachten een slimme, efficiënte en betaalbare oplossing om onze glas- en koperverbindingen te rangeren” “Hun engineers ruimden ook de troep op” “Dat was nieuw voor ons” “Club die creatief is en uit is op maximaal resultaat”.

Mark – Senior Datacenter Engineer Riot Games